Uresničila si je željo in tako je foto zabava bila tudi na njenem praznovanju rojstnega dne

Spet je leto na okoli, ko prijateljica praznuje svoj rojstni dan.

Mislim da je še ena redkih, ki takole organizira svoje praznovanje rojstnega dne, a vendar zelo uživa v takšnem načrtovanju in pisanju vabil, saj si vedno izmisli kakšno tematiko. Tudi veliko povabljencev pride, saj na koncu se imamo vsi res zelo dobro, saj ona vse tako lepo skrbno organizira. Si je pa za letos omislila dress code, ki pa je narekoval nekaj športnega in preprostega in poudarila je še na superge. Ko sem na vabilu videla, kakšna je lokacija, mi je bilo jasno, da bomo letos najverjetneje imeli sami piknik na kakšnem žur placu. Saj je lani imela svoj dress code v črnem, in finem, da smo mogli biti vsi lepo zrihtani.

Tisti dan nas je peljala v res fancy restavracijo, je pa tudi res, da lani ni bilo takšnega vremena kot je letos. Zaradi lepega vremena, je bilo prav fino biti zunaj, nekje v naravi, kjer je veliko zelenja naokoli. Tako ko smo prišli, nas je navigacija pripeljala do stare velike hiše, z ogromnim placom in kaminom, kjer pa sta njen fant in prijatelj že pridno roštiljala in pila pijačo, vsak iz svoje pločevinke. Nekje ob robu, pa sem opazila, da je letos organizirala tudi foto stojnico in da bo to letos res prava foto zabava.

Uresničila si je željo in tako je foto zabava bila tudi na njenem praznovanju rojstnega dne

Za tole se spomnim, kako si je želela organizirati, ko je omenjala, da ji je foto zabava res nekaj posebnega, saj se že med samem fotografiranjem lahko ogromno nasmejiš. Seveda je pomembno, da je tudi družba prava in sproščena, saj se mi zdi, da je še vedno dosti ljudi, ki se ne marajo postavljati pred fotoaparatom, četudi jim še kako obljubiš, da se slike ne bodo nikamor objavljale.

A mislim da je naša družba idealna tudi za takšno vrsto zabave, kot je foto zabava in res sem vesela, da se je spomnila tudi tega dela in da si ga je uresničila, saj je že celo leto govorila, da bi ga imela.